RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Graciëlla van hamersveld

Mensen krijgen steeds meer abonnementen, contracten en accounts. Bij overlijden is dit is een groter wordend probleem voor nabestaanden. Closure biedt de oplossing: één centraal meldpunt om om alle abonnementen op te zeggen of over te nemen. Graciëlla van Hamersveld wil binnen 5 jaar internationaal actief zijn om zoveel mogelijk mensen te helpen in de moeilijke tijd na het overlijden van een dierbare.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Graciëlla? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden