RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Graciëlla van hamersveld

Mensen krijgen steeds meer abonnementen, contracten en accounts. Bij overlijden is dit is een groter wordend probleem voor nabestaanden. Closure biedt de oplossing: één centraal meldpunt om om alle abonnementen op te zeggen of over te nemen. Graciëlla van Hamersveld wil binnen 5 jaar internationaal actief zijn om zoveel mogelijk mensen te helpen in de moeilijke tijd na het overlijden van een dierbare.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Graciëlla? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden