RJD

De Rotterdamse jongensdroom van jan dirk stouten

Mooie bedrijven bouwen die van waarde zijn voor anderen, dat is de droom die Jan Dirk Stouten leeft. Hij wil mensen vooruit helpen en raken. Zo deed hij dat als sportverslaggever en nu met zijn internetzender Recht uit Rotterdam en als directeur bij Friends in Business. Ook is hij initiatiefnemer van Meer dan Werk, waar ze mensen vanuit de bijstand begeleiden naar betaald werk.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Jan Dirk? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden