RJD

De Rotterdamse jongensdroom van jan dirk stouten

Mooie bedrijven bouwen die van waarde zijn voor anderen, dat is de droom die Jan Dirk Stouten leeft. Hij wil mensen vooruit helpen en raken. Zo deed hij dat als sportverslaggever en nu met zijn internetzender Recht uit Rotterdam en als directeur bij Friends in Business. Ook is hij initiatiefnemer van Meer dan Werk, waar ze mensen vanuit de bijstand begeleiden naar betaald werk.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Jan Dirk? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden