RJD

De Rotterdamse jongensdroom van jan dirk stouten

Mooie bedrijven bouwen die van waarde zijn voor anderen, dat is de droom die Jan Dirk Stouten leeft. Hij wil mensen vooruit helpen en raken. Zo deed hij dat als sportverslaggever en nu met zijn internetzender Recht uit Rotterdam en als directeur bij Friends in Business. Ook is hij initiatiefnemer van Meer dan Werk, waar ze mensen vanuit de bijstand begeleiden naar betaald werk.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Jan Dirk? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden