RJD

De Rotterdamse jongensdroom van restoranto

Er is nog veel ruimte voor innovatie in de Horeca. Silja ThorChristian Spaargaren en derde founder Ralph de Groot zetten in op het digitaliseren en personaliseren van de restaurant ervaring. Met hun app Restoranto kan je vooraf bestellen in restaurants. Door meer te meten, weet het restaurant de voorkeuren van de klant. Binnenkort worden dynamische prijzen toegevoegd waardoor het goedkoper wordt om op rustige momenten te bestellen en de restaurants langer vol zitten.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Restoranto? Bekijk hun verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden