RJD

De Rotterdamse jongensdroom van restoranto

Er is nog veel ruimte voor innovatie in de Horeca. Silja ThorChristian Spaargaren en derde founder Ralph de Groot zetten in op het digitaliseren en personaliseren van de restaurant ervaring. Met hun app Restoranto kan je vooraf bestellen in restaurants. Door meer te meten, weet het restaurant de voorkeuren van de klant. Binnenkort worden dynamische prijzen toegevoegd waardoor het goedkoper wordt om op rustige momenten te bestellen en de restaurants langer vol zitten.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Restoranto? Bekijk hun verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden