RJD

De Rotterdamse jongensdroom van robert de boer

Met een innovatieve aanpakt helpt Lead Today bedrijven sneller groeien. Deze aanpak past eigenaar Robert de Boer ook toe op zijn eigen bedrijf en zo zijn ze aan het kijken naar internationale groeimogelijkheden. De droom is om het bedrijf te laten groeien, maar wel de moderne structuur en het hechte team te behouden waar hij zo trots op is. Daarnaast is Robert ook mede-eigenaar van het welbekende culinaire platform De Buik.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Robert? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl