RJD

De Rotterdamse jongensdroom van gülay Tuncer

De start van het nieuwe jaar is hét moment om voor de gezonde keuzes te gaan. Gülay Tuncer helpt je hierbij op een snelle en toegankelijke manier. Met Het Lunchmoment wil ze een compleet vitaliteit concept voor gezond zijn op werk aanbieden. Rotterdam is de teststad, maar volgend jaar kan heel Nederland genieten van de bezorgservice van verse salades.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Gülay? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden