RJD

De Rotterdamse jongensdroom van gülay Tuncer

De start van het nieuwe jaar is hét moment om voor de gezonde keuzes te gaan. Gülay Tuncer helpt je hierbij op een snelle en toegankelijke manier. Met Het Lunchmoment wil ze een compleet vitaliteit concept voor gezond zijn op werk aanbieden. Rotterdam is de teststad, maar volgend jaar kan heel Nederland genieten van de bezorgservice van verse salades.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Gülay? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden