RJD

De Rotterdamse jongensdroom van gülay Tuncer

De start van het nieuwe jaar is hét moment om voor de gezonde keuzes te gaan. Gülay Tuncer helpt je hierbij op een snelle en toegankelijke manier. Met Het Lunchmoment wil ze een compleet vitaliteit concept voor gezond zijn op werk aanbieden. Rotterdam is de teststad, maar volgend jaar kan heel Nederland genieten van de bezorgservice van verse salades.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Gülay? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden