RJD

De Rotterdamse jongensdroom van wouter moekotte

Wouter Moekotte droomt van een wereld met veel minder olieplastics. Er is nog veel te winnen, maar met zijn bedrijf Bio Futura hebben ze inmiddels 1000-en kilo’s olieplastics vervangen door bio-based en composteerbare alternatieven. Daarnaast is hij ook met Beobottle begonnen, een herbruikbare waterfles van suikerriet die door heel Europa de eenmalige plastic flesjes moet gaan vervangen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Wouter? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl