RJD

De Rotterdamse jongensdroom van wouter moekotte

Wouter Moekotte droomt van een wereld met veel minder olieplastics. Er is nog veel te winnen, maar met zijn bedrijf Bio Futura hebben ze inmiddels 1000-en kilo’s olieplastics vervangen door bio-based en composteerbare alternatieven. Daarnaast is hij ook met Beobottle begonnen, een herbruikbare waterfles van suikerriet die door heel Europa de eenmalige plastic flesjes moet gaan vervangen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Wouter? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden