RJD

De Rotterdamse jongensdroom van roos de wit-goedhart

Roos de Wit-Goedhart is trots dat ze haar twee dromen kan combineren: een groot gezin hebben én een eigen bedrijf van de start opbouwen. Wereldwijd organiseert ze educatieve Study Tours voor academici om kennis, ervaring en best practices te delen. Vanuit een sterke basis in Rotterdam is ze uit aan het breiden naar andere continenten om zo de meeste internationale study tour organisatie te worden.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Roos? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden