RJD

De Rotterdamse jongensdroom van roos de wit-goedhart

Roos de Wit-Goedhart is trots dat ze haar twee dromen kan combineren: een groot gezin hebben én een eigen bedrijf van de start opbouwen. Wereldwijd organiseert ze educatieve Study Tours voor academici om kennis, ervaring en best practices te delen. Vanuit een sterke basis in Rotterdam is ze uit aan het breiden naar andere continenten om zo de meeste internationale study tour organisatie te worden.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Roos? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden