RJD

De Rotterdamse jongensdroom van willemijn van hussen

Willemijn van Hussen wil met Tambr de wereld van de merkmuziek eerlijker, simpeler en transparanter maken. Dit doen zij door unieke muziekdatabases voor bedrijven te maken zodat zij een consistent geluid kunnen laten horen onder al hun content. En de componisten krijgen een eerlijke betaling voor de muziek die zij maken voor de campagnes.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Willemijn? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden