RJD

De Rotterdamse jongensdroom van willemijn van hussen

Willemijn van Hussen wil met Tambr de wereld van de merkmuziek eerlijker, simpeler en transparanter maken. Dit doen zij door unieke muziekdatabases voor bedrijven te maken zodat zij een consistent geluid kunnen laten horen onder al hun content. En de componisten krijgen een eerlijke betaling voor de muziek die zij maken voor de campagnes.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Willemijn? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden