RJD

De Rotterdamse jongensdroom van eelco voogd

Met Work & People Analytics wil Eelco Voogd mensen gelukkiger en effectiever maken op hun werk. WPA is hét employee effectiveness platform die grote corporates inzicht geeft in hoe mensen werken, samenwerken en de cultuur ervaren. Door meer geluk en plezier bij medewerkers, verbeteren ook de resultaten van de organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Eelco? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden