RJD

De Rotterdamse jongensdroom van edwin merk

De droom van Edwin Merk is om de reizen te verzorgen voor alle bedrijven in groot Rotterdam. De technologische ontwikkelingen en internationalisatie van veel Rotterdamse bedrijven bieden enorme kansen voor Uniglobe Two Travel. Als marktleider in zakelijke reizen helpen zij bedrijven om waar ook ter wereld op de juiste plek de juiste deals te kunnen sluiten.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Edwin? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden