RJD

De Rotterdamse jongensdroom van edwin merk

De droom van Edwin Merk is om de reizen te verzorgen voor alle bedrijven in groot Rotterdam. De technologische ontwikkelingen en internationalisatie van veel Rotterdamse bedrijven bieden enorme kansen voor Uniglobe Two Travel. Als marktleider in zakelijke reizen helpen zij bedrijven om waar ook ter wereld op de juiste plek de juiste deals te kunnen sluiten.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Edwin? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden