RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Deniece von harras

Deniece von Harras strijdt voor meer diversiteit in het bedrijfsleven. Met SmartUp Network en NL Zakenvrouwen organiseert ze marketing events en verzorgt ze online content voor organisaties, merken en bedrijven. Via haar bereiken deze partijen 10.000en vrouwen in de zakelijke markt.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Deniece? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl