RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Deniece von harras

Deniece von Harras strijdt voor meer diversiteit in het bedrijfsleven. Met SmartUp Network en NL Zakenvrouwen organiseert ze marketing events en verzorgt ze online content voor organisaties, merken en bedrijven. Via haar bereiken deze partijen 10.000en vrouwen in de zakelijke markt.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Deniece? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden