RJD

De Rotterdamse jongensdroom van rob de laat

Binnen de wereld van flexibele arbeid heeft Rob de Laat al een groot aantal dromen gerealiseerd. Zo heeft hij onder andere zijn eigen bedrijf verkocht, concurrenten samengebracht door een branchevereniging op te richten en langdurig werklozen aan werk geholpen in Rotterdam. Nu ziet Rob vooral kansen in het investeren en participeren in bedrijven om daarmee anderen te helpen naar een hoger plan te komen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Rob? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden