RJD

De Rotterdamse jongensdroom van rob de laat

Binnen de wereld van flexibele arbeid heeft Rob de Laat al een groot aantal dromen gerealiseerd. Zo heeft hij onder andere zijn eigen bedrijf verkocht, concurrenten samengebracht door een branchevereniging op te richten en langdurig werklozen aan werk geholpen in Rotterdam. Nu ziet Rob vooral kansen in het investeren en participeren in bedrijven om daarmee anderen te helpen naar een hoger plan te komen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Rob? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden