RJD

De Rotterdamse jongensdroom van juanita hoepel

De beste hotdog van Nederland? Die krijg je bij Chez Jan. Het foodtruck concept van Juanita Hoepel rijdt inmiddels met drie trucks rond in de Benelux en maakt van kleine tot grote evenementen mensen blij met de beste kwaliteit hotdogs. Naast Chez Jan is de ultieme droom om een eigen lunchroom te starten waar mooie en eerlijke producten centraal staan.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Juanita? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden