RJD

De Rotterdamse jongensdroom van juanita hoepel

De beste hotdog van Nederland? Die krijg je bij Chez Jan. Het foodtruck concept van Juanita Hoepel rijdt inmiddels met drie trucks rond in de Benelux en maakt van kleine tot grote evenementen mensen blij met de beste kwaliteit hotdogs. Naast Chez Jan is de ultieme droom om een eigen lunchroom te starten waar mooie en eerlijke producten centraal staan.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Juanita? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden