RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Jolanda van der steen

Ondernemer worden? Dat was voor Jolanda van der Steen niet specifiek haar droom. Wel heeft ze van jongs af aan naar vrijheid gestreefd. Nu helpt ze met La Fontaine anderen met het ontwikkelen binnen hun vakgebied én vinden van vrijheid.. Tijdens haar trajecten richt zij zich, samen met jou, op het behalen van jouw doelen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Jolanda? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl