RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Jolanda van der steen

Ondernemer worden? Dat was voor Jolanda van der Steen niet specifiek haar droom. Wel heeft ze van jongs af aan naar vrijheid gestreefd. Nu helpt ze met La Fontaine anderen met het ontwikkelen binnen hun vakgebied én vinden van vrijheid.. Tijdens haar trajecten richt zij zich, samen met jou, op het behalen van jouw doelen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Jolanda? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden