RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Jolanda van der steen

Ondernemer worden? Dat was voor Jolanda van der Steen niet specifiek haar droom. Wel heeft ze van jongs af aan naar vrijheid gestreefd. Nu helpt ze met La Fontaine anderen met het ontwikkelen binnen hun vakgebied én vinden van vrijheid.. Tijdens haar trajecten richt zij zich, samen met jou, op het behalen van jouw doelen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Jolanda? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden