RJD

De Rotterdamse jongensdroom van dylan donia

Dylan Donia is een echte verbinder en werkt graag samen met andere Rotterdamse partijen. Door binnen zijn bedrijf niet in kwantiteit te groeien, maar in kwaliteit creëert hij meer diepgang met zijn klanten. Donia Media is een echt Rotterdams social media bureau, resultaten behalen zonder poespas.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Dylan? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl