RJD

De Rotterdamse jongensdroom van christoffel wielders

Escaping Rotterdam, Midgetgolfbaan Euromastpark, Hop-on Hop-off Rotterdam, Sightseeing Rotterdam, Segway Rotterdam, Restaurant de Zwarte Zwaan en nog veel meer. Al deze leuke activiteiten in de stad worden mogelijk gemaakt door Christoffel Wielders en zijn team. Vanuit Wielders Management en Zwarte Zwaan Events zijn ze altijd op zoek naar leuke nieuwe attracties waardoor jij je nooit meer hoeft te vervelen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Christoffel? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden