RJD

De Rotterdamse jongensdroom van wesley dos santos

Weinig woorden en veel daden voor deze serial entrepreneur. Wesley dos Santos is druk bezig met het opschalen van zijn bedrijven Diversité footwear, iKapitein en Uniek CV. Hij is trots dat hij door zijn eigen dromen te realiseren, anderen inspireert en aanzet hun eigen dromen te volgen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Wesley? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden