RJD

De Rotterdamse jongensdroom van wesley dos santos

Weinig woorden en veel daden voor deze serial entrepreneur. Wesley dos Santos is druk bezig met het opschalen van zijn bedrijven Diversité footwear, iKapitein en Uniek CV. Hij is trots dat hij door zijn eigen dromen te realiseren, anderen inspireert en aanzet hun eigen dromen te volgen.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Wesley? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden