RJD

De Rotterdamse jongensdroom van roel willemse

Virtuele Helden strijden voor jouw online succes. Met alleen een website bouwen kom je er tegenwoordig niet meer. Roel Willemse vindt vooral het maken van de herrie daarna belangrijk. Dus Virtuele Helden bouwt samen met de klant aan een platform waar alle social media kanalen op elkaar afgestemd zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Roel? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden