RJD

De Rotterdamse jongensdroom van roel willemse

Virtuele Helden strijden voor jouw online succes. Met alleen een website bouwen kom je er tegenwoordig niet meer. Roel Willemse vindt vooral het maken van de herrie daarna belangrijk. Dus Virtuele Helden bouwt samen met de klant aan een platform waar alle social media kanalen op elkaar afgestemd zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Roel? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl