RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Benjamin neeteson

Om de energietransitie te laten slagen is energieopslag noodzakelijk. Benjamin Neeteson en zijn compagnon Rob den Exter hebben met StoredEnergy de missie om de introductie van duurzame energieopslag te versnellen. Dit zijn dé go-to guys als het gaat om energieopslag vraagstukken in Nederland en daarbuiten.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Benjamin? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden