RJD

De Rotterdamse jongensdroom van Benjamin neeteson

Om de energietransitie te laten slagen is energieopslag noodzakelijk. Benjamin Neeteson en zijn compagnon Rob den Exter hebben met StoredEnergy de missie om de introductie van duurzame energieopslag te versnellen. Dit zijn dé go-to guys als het gaat om energieopslag vraagstukken in Nederland en daarbuiten.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Benjamin? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

Luwia yoghurt van de Rotterdamse band

In de rubriek "... van de Rotterdamse band" interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer: Kerem en Hande van Luwia yoghurt.  vertaald & Foto's door: Giny Fluxwie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Kerem en Hande, broer en...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden