RJD

De Rotterdamse jongensdroom van kees van rengs

Duurzaamheid de standaard maken, beginnend bij Rotterdam. Met Plennid draagt Kees van Rengs hieraan bij door zoveel mogelijk mensen te helpen aan een groene baan en projecten te draaien binnen de thema’s circulaire economie, energietransitie en mobiliteit. Hun succes meten zij met hun eigen theorie: de Happiness Performance Index (HPI), gedefinieerd door de balans tussen People, Planet en Profit.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Kees? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

Social selling, ben jij al begonnen?🤔🏆

business development | Marketing | sales | klantbeleving Prawien Dhoen deelt zijn kijk op social selling en geeft praktische tips om te beginnen. Social selling is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer ondernemers en professionals creëren een...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden