RJD

De Rotterdamse jongensdroom van kees van rengs

Duurzaamheid de standaard maken, beginnend bij Rotterdam. Met Plennid draagt Kees van Rengs hieraan bij door zoveel mogelijk mensen te helpen aan een groene baan en projecten te draaien binnen de thema’s circulaire economie, energietransitie en mobiliteit. Hun succes meten zij met hun eigen theorie: de Happiness Performance Index (HPI), gedefinieerd door de balans tussen People, Planet en Profit.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Kees? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden