RJD

De Rotterdamse jongensdroom van kees van rengs

Duurzaamheid de standaard maken, beginnend bij Rotterdam. Met Plennid draagt Kees van Rengs hieraan bij door zoveel mogelijk mensen te helpen aan een groene baan en projecten te draaien binnen de thema’s circulaire economie, energietransitie en mobiliteit. Hun succes meten zij met hun eigen theorie: de Happiness Performance Index (HPI), gedefinieerd door de balans tussen People, Planet en Profit.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Kees? Bekijk zijn verhaal.

meer ondernemersverhalen

De Koffiebreek bij Tara Boxman

“Tienermoeder of niet, met mij komt het echt wel goed!” Dit is wat Tara altijd in haar achterhoofd heeft gehouden en zo is zij de ondernemer geworden die ze nu is. Tara is eigenaresse van online marketingbureau MissBusiness. Op kantoor laten zij en haar powervrouwen...

OTFLOW van de Rotterdamse band

In de rubriek “… van de Rotterdamse band” interviewen wij Rotterdamse ondernemers met een tof Rotterdams product. Deze keer hebben wij een gesprek gehad: Ronald Hagenstein mede-eigenaar van OTFLOW.  Foto’s: Giny Fluxwie ben je en wat doe je? "Juist, ik ben Ronald...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl