RJD

De Rotterdamse jongensdroom van annemarie van klaveren

Jouw eigen TravelPA voor een reis die je nooit meer vergeet! Laat je ontzorgen door Annemarie van klaveren en haar compagnon, beide jarenlange ervaring als tour operators en nu bieden zij vanuit TravelPA maatwerk luxe reizen aan. Ze spelen in op trends, maar met net even een andere twist eraan. Zo sturen ze je naar de meest unieke bestemmingen over heel de wereld.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Annemarie? Bekijk haar verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden