RJD

De Rotterdamse jongensdroom van tonny siemons

De wereld is enorm aan het veranderen en hier maakt Tonny Siemons met Go2the.cloud gebruik van. Go2the.cloud helpt bedrijven van oude naar nieuwe IT migreren om ze zo klaar te maken voor die nieuwe wereld. Trots is Tonny op het leuke team waarmee hij dit mag doen!

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Tonny? Bekijk zijn verhaal.

meer artikelen

#inhetzonnetje

support Breng de lente naar je tijdlijn! Buiten begint de lente en we genieten van een heerlijk zonnetje. Onze social kanalen bieden je de mogelijkheid om licht in de online duisternis te brengen door Rotterdamse ondernemers in het zonnetje te zetten. 96% van de...

Product As A Service Business Model (PAAS)

Product As A Service Business Model (PAAS)

Innovatie | Duurzaamheid Janne Vereijken over dé trend in innovatieland: PAAS Op 13 november 2019 heb ik een lezing gegeven over het Product As A Service business model op het event Anders Kijken met het thema De Nieuwe Economie van Gemeente Rotterdam voor Rotterdamse...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden