RJD

De Rotterdamse jongensdroom van cindy groenestein

Uit eten gaan is de laatste jaren een vanzelfsprekendheid geworden. Met SurpriSeat maakt Cindy Groenestein van uit eten gaan weer een nieuwe beleving. Haar thuisstad Rotterdam is de eerste stad waar het verrassingsdiner abonnement aangeboden wordt. Inspelend op de trends beleving en abonnementen heeft SurpriSeat grote internationale potentie.

Benieuwd naar de ervaringen en dromen van Cindy? Bekijk haar verhaal.

meer ondernemersverhalen

30 dagen kennis(sen)challenge

30 dagen kennis(sen)challenge

challenge Iedere dag een actie om kennis op te doen of te delen, nieuwe kennissen te maken en/of de relatie met bestaande kennissen te verbeteren. meer ondernemersverhalenStationsplein 45, A4.004 3013 AK Rotterdam +31 10 808 12 11 info@rotterdamsejongensdromen.nl...

Stationsplein 45, A4.004
3013 AK Rotterdam
+31 10 808 12 11
info@rotterdamsejongensdromen.nl

Algemene Voorwaarden