Select Page

Als een verborgen parel ligt deze microbrouwerij verstopt in Rotterdam Noord aan de Zaagmolenkade. Even onder een tunneltje door en omhoog, om verrast te worden met een geweldig zonnig terras, vriendelijke bediening en geweldig bier.

Brouwerij Noordt is nog niet zo’n oud biermerk. Beter nog, het pand waarin ze gehuisvest zijn was voorheen een brandweerkazerne en daarvoor een pakhuis. De ondernemers achter de brouwerij werden geconfronteerd met een geweldig historisch pand en kwamen met het concept om er een microbrouwerij te starten. Nu maken ze voor de beste cafés van Rotterdam en daarbuiten exclusieve bieren.

De mannen van Rotterdamse Jongensdromen gingen alvast even voorproeven en namen een kijkje achter de schermen. Gewapend met camera en flink dorst bezochten zij de brouwerij en werden ingelijfd in het brouwerij wereldje.

Brouwerij Noordt laat via Rotterdamse Jongensdromen zien dat ondernemen ook betekent dat je kansen moet zien en pakken. Het meest verrassende voor de mannen van RJD, bier brouwen betekend 90% van de tijd schoonmaken. Maar daarom smaakt dit bier ook zo lekker.

Kijk nu de video en wie weet ben jij een van die ondernemers die binnenkort mee gaat voor een goed gesprek onder het genot van een biertje.

Brouwerij Noordt 
➤ Website: www.brouwerijnoordt.nl
➤ Adres: Zaagmolenkade 46, 3035 KA Rotterdam
➤ Telefoon: 010 223 0566