Select Page

Kaasliefhebbers opgelet! Rotterdamse Kaas bewijst dat slim ondernemen en een goede kwaliteit wel degelijk een gouden combinatie is. Rotterdammers zijn door de eeuwen heen goede handelaren gebleken. Zo bewijst de Rotterdamse haven dat import en export flink wat handel kan opleveren. Dit moet toch ook de inspiratie zijn geweest voor de ondernemers achter Rotterdamse kaas.

Via een online shop van De Weypoort webwinkel bestel je bij rotterdamse kaas verschillende samengestelde dozen. De verrassing is het thema Rotterdam. Van de bijgeleverde kaasplank tot het kaasmes, alles heeft het thema Rotterdam. Zelfs de Port, een product uit Portugal, heeft het label Rotterdam meegekregen.

Niet alleen het label is origineel, maar vooral de smaak en kwaliteit zijn geweldig. Daar hebben deze ondernemers zeker geen denkfout gemaakt. De beste kazen, met assorti nootjes en knabbels maakt het geheel helemaal af. Maar natuurlijk van de kaas moeten zij het hebben, al waren de bijgeleverde fles wijn en port erg lekker.

Kijk nu de video en zie hoe onze Rotterdammerts thuis op zondag middag alvast even voorproeven.

Iemand in voor een goed zakelijk gesprek onder het genot van een kaasje met een glas port? Wij regelen het binnenkort, dus meld je nu aan op Rotterdamse Jongensdromen als topondernemer.

De Weypoort webwinkel
➤ Website: www.rotterdamsekaas.nl
➤ Telefoonnummer: +31 (0)180 61 29 29