Select Page

Een begrip in Rotterdam voor elke man, en vrouwen die weten wat hun vent nodig heeft. Schorem! Als man wordt je geboren met haar op je kin en krijg je te horen dat er ooit geschoren moet gaan worden.

Schorem heeft van het scheren en knippen een kunst gemaakt. Experts die precies weten hoe elk haartje aangepakt moet worden. En dat het een succes is, dat is zeker. Wekelijks komen er aspirant barbiers om het vak te leren van deze experts om vervolgens hun kennis mee te nemen over de hele wereld.

De ondernemers achter Schorem wisten het, dit is hetgeen waar elke Rotterdammert op zit te wachten. Geschoren en geknipt worden zonder zorgen. Ondanks dat het alcoholische drankje niet meer mag van de gemeente, weet de zaak zijn sfeer meer dan vast te houden. Zo bewijzen deze twee ondernemers dat elke tegenslag overwonnen kan worden.

Inmiddels vind je de mannen van Schorem terug op festivals, tv en natuurlijk in hun winkel en school op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Rotterdamse Jongendromen ging kijken, liet zich scheren en knippen, en het vonnis… een echte Rotterdamse Jongensdroom.

Kijk nu de video en meld je ook aan als Topondernemer in Rotterdam. Wie weet zitten wij dan binnenkort naast elkaar op de stoelen van Schorem voor een betere kennismaking.

Schorem Haarsnijder&Barbier
➤ Website: https://www.schorembarbier.nl
➤ Adres: Nieuwe Binnenweg 104, 3015 BD Rotterdam
➤ Telefoon: 010 241 0309