Select Page

Dat vis eten niet alleen voor vrouwen is wisten wij allang. Dat het niet saai hoeft te zijn is een feit, maar Oporto liet de mannen van Rotterdamse Jongensdromen ervaren dat het een geweldige avond uit kan zijn.

Eten met je handen, licht smakken en de vis poten goed ontleden is toch echt een kunst. Dat weten de mannen van Rotterdamse Jongensdromen nu zeker, met dank aan Oporto.

De eigenaren van Opporto hebben het trucje al vaker gedaan. Een goed restaurant opzetten en een echt succes maken. Zeker hier, onder de hofbogen laten zij zien hoe een topzaak eruit ziet en wat service betekent.

Bij Opporto denk je direct aan Portugal en zijn wijnen. De visplatter die de mannen van Rotterdamse Jongensdromen voorgeschoteld kregen was dan ook een geweldige afspiegeling van hetgeen wat je verwacht en meer. Oesters, kreeft en andere schelpdieren met een zalige wijn erbij.

Kijk nu de video om te zien hoe onze Rotterdammerts het gevecht aan gaan met al die vis.

Ben jij er ook een volgende keer bij? Nieuwe Kennis & Kennissen opdoen tijdens een van de kennissessies van Rotterdamse Jongensdromen? Meld je dan nu aan op RotterdamseJonegnsdromen.nl als Topondernemer.

Opporto Rotterdam
➤ Website: https://www.opporto.nl
➤ Adres: Raampoortstraat 10, 3032AH Rotterdam
➤ Telefoon: 010 – 842 2187