Select Page

Elke ondernemer kent dat wel, de helicopterview. Je bedrijf van bovenaf bekijken en zien waar de kansen en uitdagen zitten. Rotterdamse Jongensdromen heeft de stad Rotterdam en zijn ondernemers als kans en uitdaging en besloot daarom, samen met Sand Air, het luchtruim onveilig te gaan maken.

Wat een stad! Rotterdam. We stijgen op vanaf Rotterdam Airport en slaan eenmaal in de lucht af te slaan richting Den Haag. Daar aangekomen snel richting de kust om met een steeds sneller kloppend hart richting de Botlek en Maasvlakte te vliegen.

Natuurlijk kwam het harder kloppen van de hartjes doordat de piloot voor deze dag een van onze eigen Rotterdamse Jongensdromen collega is. Sand Air geeft hem vandaag direct een voorproefje wat het betekent om zelf te vliegen.

Aangekomen in Rotterdam vliegen de mannen boven de Maas, langs de Euromast en snel richting Ahoy. Wat mooi toch, die Erasmusbrug zo van bovenaf. Over de stad heen op weg terug naar de luchthaven. Wij weten het wel. Wij gaan deze stad, samen met onze topondernemers, veroveren en succesvol maken! Doe jij mee?

Bekijk nu de video over de ervaring van Rotterdamse Jongensdromen samen met Sand Air is de lucht boven Rotterdam.

En wil jij het zelf ook? Neem dan snel contact op met Sand Air om te reserveren, want het absoluut de moeite waard.

Sand Air
➤ Website: https://sandair.nl
➤ Adres: Rotterdam Airportplein 56, 3045 AP Rotterdam
➤ Telefoonnummer: 010 – 4377877